låsesmed randers

Låsesmed Randers – til dig der har behov for en låsesmed i Kronjylland

Hos Låsesmed Århus har vi valgt at udvide virksomheden med flere afdelinger i nogle udvalgte byer i Jylland heriblandt Randers. Vi har mange års erfaring på bagen og er i stand til at udføre låseteknisk arbejde af meget høj kvalitet – dog til ganske lave priser.

Derudover bestræber vi os altid på at have landets mest tilfredse kunder. Dette kan kun lade sig gøre ved at yde en så god service, som ikke forventes af vores kunder. Kontakt os næste gang du får behov for låseteknisk assistance og oplev, hvor god en service vi faktisk yder.

Herunder kan du læse mere om Låsesmed Århus.

Vær på den sikre side fra start

Vi er et låsesmedsfirma, der udfører alt inden for låseteknisk arbejde. Det værende alt fra udskiftning af låsecylindere til tyverisikring af hjemmet. Vi arbejder topprofessionelt og går altid til arbejdet med en serviceminded tilgang, der er lidt udover det sædvanlige.

Du kan trygt benytte dig af os som dit foretrukne låsesmedsfirma i Randers. Vi har nemlig mange års erfaring med låseteknik, hvilket sikrer dig et kvalitetsfyldt resultat. Derudover er alle vores låsesmede også veluddannede inden for faget. Vi sender nemlig jævnligt vores låsesmede på efteruddannelse og kurser med henblik på at kunne levere det bedste arbejde og benytte os af de nyeste teknikker inden for faget. I øvrigt skal alle vores låsesmede fremvise en ren straffeattest, hvis de vil arbejde hos os. Dette har vi valgt, da vores branche bærer meget præg af sikkerhed – og en tidligere straffet vil ikke harmonere med denne tankegang.

Vi har døgnåbent hos låsesmeden i Randers

Skulle der opstå en akut situation i løbet af aftenen eller natten, så tøv ikke med at kontakte os. Da vi har døgnåbent sidder vi klar alle døgnets 24 timer til at besvare din henvendelse. Tit og ofte har man behov for en låsesmed uden for de ”normale” åbningstider. Derfor har vi selvfølgelig valgt at holde døgnåbent, så du altid kan komme i kontakt med os og få løst dit problem hurtigst muligt.

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for vores hjælp af den ene eller anden slags, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte os. Har du spørgsmål, kommentarer eller lignende, så skal du være mere end velkommen til at henvende dig hos os. Du kan enten kontakte os pr. telefon (60131125) eller bruge vores kontaktformular.

Vi glæder os til at servicere alle Jer fra Randers.