låsesmed skanderborg

Din professionelle låsesmed i Skanderborg

Hvis du har behov for at blive lukket ind eller dine låse skal skiftes, så kan du trygt tage kontakt til låsesmeden i Skanderborg. Vi har nemlig en afdeling i Skanderborg, så du kan altid forvente, vi er på pletten, når der skal udføres låseteknisk arbejde i området.

Hos os udfører vi alt inden for låsearbejde. Herunder kan du se, hvad vi bl.a. tilbyder:

  • Alarmer
  • Nye låse
  • Omkodninger
  • Serviceaftaler
  • Rådgivning om sikkerhed
  • Overvågning (video)
  • ADK-systemer
  • og meget mere

Skulle du have behov for vores assistance, så kan du roligt ringe på følgende telefonnr. 60131125 – vi sidder klar døgnet rundt til at besvare din henvendelse.

Vidste du? Vi har også en låsesmed i Århus.

Akut opstået situation i Skanderborg

Hvis du bor i Skanderborg eller i nærheden af byen, og der er opstået en akut situation (du har muligvis tabt dine nøgler og kan ikke komme ind), så skal du blot ringe til os. Vi giver dig en gratis vejledning i, hvad du skal gøre samt hvordan du skal forholde dig til situationen. Hvis der er behov for det, sender vi straks en låsesmed ud til dig, så du igen kan komme ind i din bolig og eventuelt få omkodet dine låse. Da vi har en afdeling placeret i Skanderborg, går der ca. 30 minutter (det går typisk hurtigere) før vi er fremme.

Låsesmeden i Skanderborg skaber tryghed

Vi har stor erfaring inden for låsebranchen, og lige meget hvilken situation du står i, så skal vi nok sørge for at udføre vores arbejde i trygge omgivelser. Vi bestræber os altid på at have glade og tilfredse kunder, hvorfor du altid kan forvente en service, der er helt i top. Hvad end du er ny eller gammel kunde, så kan du forvente en service i verdensklasse.

Derudover kan du trygt benytte dig af vores services, da alle vores låsesmede er meget kompetente. De bliver jævnligt efteruddannet og sat på kurser, så de altid mestrer de nyeste teknikker, der findes inden for låsebranchen. Typisk bliver vores låsesmede sendt til England for at lære nyt. I øvrigt skal alle vores medarbejdere vise en ren straffeattest, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at arbejde for vores firma. Det skal de vise, da vi vægter sikkerhed højere end noget andet.

Kontakt endelig din låsesmed i Skanderborg

Har du brug for vores assistance, eller ønsker du at stille nogle spørgsmål, så skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Da vi har døgnåbent, kan du altid forvente at modtage et svar på din henvendelse inden for meget kort tid. Husk at vi ikke er længere væk end et telefonopkald eller en mail. Har du brug for låseteknisk assistance, så er det os du skal have fat i.